Вплив інноваційних технологій на розвиток хімічної промисловості - Тарасова, Н.В.; Богачова, Л.В. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті розглядаються основні напрями підвищення інноваційної конкурентоспроможності хімічної промисловості на національному та міжнародному ринках та головні економічні механізми практичної реалізації цієї мети. В статье рассматриваются основные направления повышения инновационной конкурентной способности химической промышленности на национальном и международном рынках и главные экономические механизмы практической реализации этой цели. In the article the main directions of improving the innovation competitiveness of the chemical industry at the national and international markets and the basic economic mechanisms of the practical realization of this goal is considered.