Діагностика процесу управління персоналом машинобудівного підприємства в умовах ризику - Семчук, Ж.В. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Запропоновано математичну модель для діагностики процесу управління інтелектуальними ресурсами персоналу машинобудівного підприємства з елементами оптимізації якості в умовах ризику в конкурентному середовищі. Предложено математическую модель для диагностики процесса управления интеллектуальными ресурсами персонала машиностроительного преприятия с элементами оптимизации качества в условиях риска в конкурентной среде. A mathematical model for diagnostics of process of imtellectual resources personnel management of machine-building enterprise intellectual resources with the elements of optimization of quality in the conditions of risk in a competition environment is offered.