Основні тенденції розвитку транспортної галузі України - Никифорук, О.І. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті розглянуто тенденції змін показників транспортної галузі залежно від макроекономічних показників. Приділено увагу фінансово-економічному стану галузі та інвестиціям. В статье рассматриваются тенденции изменений показателей транспортной отрасли в зависимости от макроэкономических показателей. Исследуются финансово-экономическое состояние отрасли и инвестиции. Trends of indexes of transport branch in connection with macroeconomic indexes have been pursued. Current state on finances and investment are investigated.