Сучасний стан і проблеми управління залізничним транспортом України - Шевченко, С.Ю. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Проаналізовано стан і тенденції розвитку залізничного транспорту. Розглянуті основні завдання державного регулювання галузі. Проанализировано состояние и тенденции развития железнодорожного транспорта. Рассмотренны основные задания государственного регулирования отрасли. The condition and trends of railway transport has been anilized. The main tasks of state regulation of railway transport has been considereted.