Особисті підсобні господарства як форма виробничої діяльності домогосподарств - Нечитайло, Т.Ю. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті розглянуто сектор особистих підсобних господарств як напрям виробничої діяльності національних домогосподарств. Проаналізовано особливості їхнього функціонування як адаптаційного механізму домогосподарств в умовах сучасних кризових соціально-економічних явищ. В статье рассматривается сектор личных подсобных хозяйств как направление производственной деятельности национальных домохозяйств. Проанализированы особенности их функционирования в качестве адаптационного механизма домохозяйств в условиях современных кризисных социально-экономических явлений. The article considers the sector of private farms as the direction of the production of national households. Also anilized the features to function as a adaptation mechanism of households in contemporary socio-economic crisis phenomena.