Засади формування інвестиційного потенціалу АПК регіону - Хвесик, Ю.М. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Визначено засади інвестиційного потенціалу агропромислового комплексу регіону; вирішено завдання щодо збільшення обсягів інвестиційних ресурсів в АПК регіону, невідповідність фактичного стану залучених інвестицій наявному інвестиційному попиту. Определены принципы инвестиционного потенциала агропромышленного комплекса региона; решена задача относительно увеличения объемов инвестиционных ресурсов в АПК региона, несоответствие фактического состояния вовлеченных инвестиций имеющемуся инвестиционному спросу. The principles of the investment potential of the agrobusiness of region is determined; the task that relative to increase of the volumes of investment resources in agrocomplex of region is solved, nonconformity of the actual state of the implicated investments to the existing investment demand.