Інституційне забезпечення формування інноваційних стратегічних структур агропродовольчої сфери - Іртищева, І.О. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті розкрито сутність та значення інституційного забезпечення інноваційних стратегічних структур агропродовольчої сфери. Розглянуті форми інноваційних стратегічних структур та дослідження їх особливостей дали змогу визначити основи інституційної політики щодо інноваційного розвитку агропродовольчої сфери. В статье раскрыты сущность и значение институционного обеспечения инновационных стратегических структур агропродовольственной сферы. Рассмотренные формы инновационных стратегических структур и исследование их особенностей дали возможность определить основы институционной политики относительно инновационного развития агропродовольственной сферы. In the article disclosed the essence and institutional ensure innovative strategic value the structures of the agrofood sector. Considered by the form of innovative strategic structures and study their characteristics allowed determine the framework policy for innovative development of institutional the agrofood sector.