Основні методичні підходи до аналізу та прогнозування попиту на продовольчі товари - Вишневська, Н.М. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті розкрита сутність понять аналіз та прогнозування, визначено основні методичні підходи до аналізу та прогнозування попиту на продовольчому ринку. В статье раскрытая сущность понятий анализ и прогнозирование, определено основные методические подходы к анализу и прогнозированию спроса на продовольственном рынке. In the article the opened essence of the concepts of analiz and prognozing, systematic approaches to analysis and prognostication of demand on the food market is determined basic.