Територіальна організація торгівлі в ретроспективі - Юр’єва, П.Б. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті розглянуто генезис теорій та концепцій територіальної організації торгівлі, визначено основні проблеми та завдання з раціоналізації та оптимізації територіальної організації торгівлі в Україні. В статье рассмотрен генезис теорий и концепций территориальной организации торговли, определено основные проблемы и задания по рационализации и оптимизации территориальной организации торговли в Украине. In the article is examined the genesis of theories and concepts of the territorial organization of trade, definitely basic problems and tasks with respect to rationalization and optimization of the territorial organization of trade in the Ukraine.