Дистанційна освіта США як джерело додаткового фінансування університетів і коледжів - Верхогляд, О.О.; Романовський, О.О.; Романовська, Ю.Ю. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Розглянуто питання щодо ролі дистанційної освіти в залученні додаткових фінансових надходжень для вищих навчальних закладів США. Надані рекомендації із розвитку програм дистанційної освіти у ВНЗ України. Рассмотрены вопросы о роли дистанционного образования в вовлечении дополнительных финансовых поступлений для высших учебных заведений США. Приведены рекомендации по развитию программ дистанционного образования в ВУЗах Украины. The question of distance learning as a source of additional revenue for higher education establishments in the USA is studied. Valuable lessons for establishing on-line programs in higher education establishments in Ukraine are provided.