Політична наука в Україні: процес формування та інституціоналізації - Федорчук, О. (Емінак, 2010)
У статті розглядаються питання формування та інституціоналізації політичної науки в Україні в кінці 80-х – середині 90-х рр. ХХ ст. Вказується на труднощі початкового етапу утвердження політології як науки і навчальної дисципліни. В статье рассматриваются вопросы формирования и институционализации политической науки в Украине в конце 80-х – середине 90-х гг. ХХ ст. Указывается на трудности начального этапа утверждения политологии как науки и учебной дисциплины. The article discusses the formation and institutionalization of political science in Ukraine at the end 80th – to the mid 90th XX century. Points out to the difficulties of the initial approval stage of political science as a science and discipline.