Проблеми діяльності промислово-фінансових груп в Україні в ринкових умовах господарювання - Череп, О.Г. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Узагальнено зарубіжний досвід та висвітлено основні проблеми функціонування ПФГ в Україні. Здійснено аналіз сучасних тенденцій економічного розвитку країни. Обобщен зарубежный опыт и освещены основные проблемы функционирования ПФГ в Украине. Осуществлен анализ современных тенденций экономического развития страны. We have generalized the Foreign experience and illuminated the basic problems of functioning industry-finansing group in Ukraine. The analysis of the contemporary tendencies of economic development of the country is carried out.