High-resolution spectrometer for ”Salo”-project - Khvastunov, V.M.; Denyak, V.V. (Вопросы атомной науки и техники, 2011)
The spectrometer of the high resolution for the project "SALO" is calculated. The spectrometer consists of two quadrupole lenses and two dipole magnets and has the length of 11.306 m. Spectrometer has resolution 4.74 × 10⁻⁵ and solid angle 4.9 msr. Parameters of calculated spectrometer are comparable with spectrometer in the Hall A Jefferson's laboratory. Проведені розрахунки спектрометра високого розрішення для проекту "SALO". Спектрометр складається з двох квадрупольних лінз та двох дипольних магнітів і має довжину 11.306 м. Спектрометр має власне розрішення 4.74 × 10⁻⁵ і тілесний кут 4.9 мср. Параметри розрахованого спектрометра близькі до параметрів спектрометра в залі А лабораторіі Джефферсона. Рассчитан спектрометр высокого разрешения для проекта "SALO". Спектрометр состоит из двух квадрупольных линзы и двух дипольных магнитов и имеет длину 11.306 м. Спектрометр имеет собственное разрешение 4.74 × 10⁻⁵ и телесный угол 4.9 мср. Параметры рассчитанного спектрометра сравнимы с параметрами спектрометра в зале А лаборатории Джефферсона.