Державне регулювання інвестиційних процесів: перспективи та пріоритети - Страшинська, Л.В.; Федорищева, А.М. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Проаналізовано основні підходи та механізми впливу держави на інвестиційні процеси, визначено перспективи та пріоритети державного регулювання інвестиційних процесів, обгрунтовано пріоритетні напрями івестування в Україні. Проанализированы основные подходы и механизмы влияния государства на инвестиционные процессы, определены перспективы и приоритеты государственного регулирования инвестиционных процессов, обоснованы приоритетные направления инвестирования в Украине. Basic approaches and mechanisms of the influence of state investment processes has been analyzed, prospects and priorities of the government control of investment processes are determined and the priority directions of investment in Ukraine are substantiated.