Політика інноваційного розвитку регіонів: завдання та механізми реалізації - Павлюк, А.П. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Проаналізовано передумови та чинники інноваційного розвитку регіонів України. Обґрунтовано завдання політики інноваційного розвитку регіонів на сучасному етапі. Проанализированы предпосылки и факторы инновационного развития регионов Украины. Обоснованы задачи политики инновационного развития регионов на современном этапе. The factors of innovative development of Ukrainian’s regions are analysed. The tasks of the policy of innovative development of regions on the modern stage are grounded.