Повышение качества оценивания ресурсоспособности оборудования АЭС - Маловик, К.Н. (Вопросы атомной науки и техники, 2013)
Рассмотрены вопросы стандартизации ресурсоспособности оборудования АЭС. Предложены подходы совершенствования технологий ресурсного проектирования и модели процессов прогнозирования ресурсоспособности оборудования объектов критического применения. Розглянуто питання стандартизації ресурсоспроможності обладнання АЕС. Запропоновано підходи вдосконалення технологій ресурсного проектування і моделі прогнозування процесів ресурсоспроможності обладнання об'єктів критичного застосування. Considered the issues of standardization resource capacity NPP equipment. Approaches perfection of technologies of resource design and model the processes of forecasting resource capacity equipment of objects for critical applications.