Дослідження оптимальних параметрів тришарових оптичних структур при падінні світла під кутом - Міца, О.В.; Пецко, В.І.; Журбенко, М.Г. (Теорія оптимальних рішень, 2014)
Наводяться результати розрахунків оптимальної тришарової оптичної структури для просвітлення підкладки при падінні світла під кутом. Алгоритм розрахунків заснований на використанні методу негладкою оптимізації (r-алгоритму). Приводятся результаты расчетов оптимальной трехслойной оптической структуры для просветления подложки при падении света под углом. Алгоритм расчетов основан на использовании метода негладкой оптимизации (r-алгоритма). The results of calculations of optimal three-layer structure for optical bleaching of the substrate at an angle of incidence of the light. Algorithm calculations based on the method of nonsmooth optimization (r-algorithm).