Задача локалізації функції на множині розміщень - Нагірна, А.М. (Теорія оптимальних рішень, 2014)
Представлення многогранника відповідної комбінаторної структури у вигляді графа надає можливість використання його структурних властивостей для розв’язання певного класу оптимізаційних комбінаторних задач. Представление многогранника соответственной комбинаторной структуры в виде графа дает возможность использовать его структурные свойства для решения определенного класса оптимизационных комбинаторных задач. Representation of a polyhedron of corresponding combinatory structure in the form of the count gives the chance to use its structural properties for the solution of a certain class of optimizing combinatory tasks.