Епос літературознавчого ноесису - Голобородько, Я. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Сулима Микола. Книжиця у семи розділах: Літературно-критичні статті й дослідження. – К., 2006. – 424 с.