10-й філологічний семінар - Бернадська, Н. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
18 грудня 2006 року в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся десятий філологічний семінар. В організації його взяли участь відділ компаративістики Інституту літератури імені Т.Г.Шевченка НАНУ, кілька вищих навчальних закладів України та зарубіжжя.