Слобожанщина: літературний вимір – V - Кравченко, О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
9 лютого ц. р. в Луганську відбулася п’ята всеукраїнська наукова конференція “Слобожанщина:
літературний вимір”. Мета конференції, організованої Луганським національним педагогічним університетом імені Тараса Шевченка, Східним філіалом Інституту літератури імені Т.Г. Шевченка НАН України, Луганською обласною організацією “Україна – Світ” – обговорення особливостей літературного процесу та розвитку журнлістики північно східного регіону України.