О распределении примесей при фазовых превращениях из фазы с идеальным перемешиванием - Кравченко, А.И. (Вопросы атомной науки и техники, 2011)
Предлагается общий подход к рассмотрению распределения примесей при фазовых превращениях из фазы с идеальным перемешиванием. Пропонується узагальнений підхід до розгляду розподілу домішок при фазових переходах з фази з ідеальним перемішуванням, який заснований на застосуванні рівнянь дистиляційного рафінування при підставленні в них відповідного коефіцієнту міжфазового розподілу. General approach to consideration of distribution of impurities at phase transformations from phase with ideal mixing is offered. It is based on using of equations of distillation refining at substitution of corresponding coefficient of distribution.