Термонапружений стан і тріщиностійкість роторів турбіни К-1000-60/1500 АЕС - Шульженко, М.Г.; Гонтаровський, П.П.; Гармаш, Н.Г.; Мележик, І.І.; Протасова, Т.В. (Проблемы прочности, 2010)
Аналізуються термонапружений стан і тріщиностійкість роторів на різних режимах
експлуатації з використанням розроблених методик їх розрахунку. Розглядається кінетика
поперечних тріщин при багатоцикловому навантаженні. Анализируются термонапряженное состояние и трещиностойкость роторов
на разных режимах эксплуатации с использованием разработанных методик
их расчета. Рассматривается кинетика поперечных трещин при многоцикловом нагружении.