Optimization of APF accelerators - Ovsyannikov, D.A.; Altsybeyev, V.V. (Вопросы атомной науки и техники, 2013)
Optimization in an equivalent traveling wave of APF accelerating structures is considered. New approach to obtain synchronous phase sequence in APF structure is suggested. Space charged was taken into account in considering mathematical optimization model. The result of numerical optimization is discussed. Розглядається оптимізація прискорювальних структур на основі математичної моделі в еквівалентній хвилі, що біжить. Пропонується новий алгоритм побудови зміни синхронної фази уздовж прискорювача, що забезпечує ефективне захоплення заряджених частинок у режим прискорення і їхнє фокусування. Досліджується математична модель оптимізації динаміки частинок з урахуванням їх взаємодії. Приводяться результати чисельної оптимізації. Рассматривается оптимизация ускоряющих структур на основе математической модели в эквивалентной бегущей волне. Предлагается новый алгоритм построения изменения синхронной фазы вдоль ускорителя, обеспечивающий эффективный захват заряженных частиц в режим ускорения и их фокусировку. Исследуется математическая модель оптимизации динамики частиц с учетом их взаимодействия. Приводятся результаты численной оптимизации.