The start of X-ray generator NESTOR comissioning - Androsov, V.; Bezdetko, O.; Boriskin, V.; Gladkikh, P.; Gokov, S.; Gordienko, A.; Grevtsev, V.; Gvozd, A.; Ivashchenko, V.; Kalamayko, A.; Karnaukhov, I.I.; Karnaukhov, I.M.; et al. (Вопросы атомной науки и техники, 2013)
The first results of the NESTOR facility commissioning are presented. 60 MeV electron linac injector has been tested and the first electron beam with project parameters was registered at the screen monitors. Electron beam was passed through the transportation channel and injection system. The beamh of electrons was observed and controlled in the screen monitors in the expected range. Перші результати вводу в експлуатацію генератора НЕСТОР представлені. Інжектор-лінійний прискорювач на 60 МеВ електронів був випробуван, та перший пучок із проектними параметрами було зареєстровано на екранах моніторів. Електронний пучок проведено крізь канал транспортування та системи вводу в вакуумну камеру накопичувача. Пучок електронів спостерігається і контролюється на екранах моніторів в очікуваному діапазоні. Представлены первые результаты ввода в эксплуатацию генератора НЕСТОР. Инжектор-линейный ускоритель на 60 МэВ электронов был испытан, и первый пучок с проектными параметрами был зарегистрирован на экранах мониторов. Электронный пучок проведен через канал транспортировки и системы ввода в вакуумную камеру накопителя. Пучок электронов наблюдается и контролируется на экране мониторов в ожидаемом диапазоне.