Зв’язок між твердістю і характеристиками міцності мікрошаруватого композиційного матеріалу системи мідь–хром за високих температур - Бухановський, В.В.; Рудницький, М.П.; Харченко, В.В.; Мамузич, І. (Проблемы прочности, 2010)
Досліджено структуру, твердість, міцність, пластичність і характер руйнування мікрошаруватого композита системи мідь–хром із заданими мікрошаруватою структурою і
хімічним складом для електричних контактів у діапазоні температур 290...1070 К. Установлено кореляційні зв’язки між твердістю і характеристиками міцності композита. Исследованы структура, твердость, прочность, пластичность и характер разрушения микрослоистого композита системы медь–хром с заданными микрослоистой структурой и химическим составом для электрических контактов в
диапазоне температур 290...1070 К. Установлены корреляционные связи между
твердостью и характеристиками прочности композита.