Осінній Драч з вогненним жалом весняної кропиви - Жулинський, М. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Видатному українському поетові, драматургові, кіносценаристові, перекладачеві, громадському діячеві, Лауреату Державної премії ім. Т.Г.Шевченка, Герою України Іванові Федоровичу Драчу виповнюється 70 років.