Trapping of nonmonoenergetic electron bunches into a wake wave - Kuznetsov, S.V. (Вопросы атомной науки и техники, 2015)
The trapping of nonmonoenergetic electron bunches in a wake field wave excited by a laser pulse in a plasma channel is studied analytically. Electrons are injected into the region of the wake wave potential maximum at a ve-locity lower than the phase velocity of the wave. The formula for length of a bunch in the accelerating stage as func-tions of its initial energy spread and initial sizes (length and cross-section radius) is derived. Проведено аналітичне дослідження процесу захоплення в кільватерній хвилі, збудженій лазерним імпульсом у плазмовому каналі, компактних немоноенергетичних електронних згустків. Електрони інжектуються біля максимуму потенціалу кільватерної хвилі зі швидкістю менше її фазової швидкості. Отримана формула, що визначає довжину згустка на прискорювальній стадії, як функцію його початкових розмірів (його довжини і радіуса поперечного перерізу) і початкового розкиду електронів по енергіям в ньому. Проведено аналитическое исследование процесса захвата в кильватерной волне, возбуждаемой лазерным импульсом в плазменном канале, компактных немоноэнергетических электронных сгустков. Электроны инжектируются в окрестность максимума потенциала кильватерной волны со скоростью меньше её фазовой скорости. Получена формула, определяющая длину сгустка на ускоряющей стадии, как функция его начальных размеров (его длины и радиуса поперечного сечения) и начального разброса электронов по энергиям в нем.