Незнайома чи ігнорована? Жіноча доля жіночої прози в Україні - Бібєрова, Г. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Незнайома: Антологія української “жіночої” прози та есеїстики другої пол. ХХ – поч. ХХІ ст. / Авторський проект, упоряд., вступне слово, бібліограф. відомості та приміт. Василя Ґабора. – Львів: ЛА “Піраміда”, на замовлення приватного підприємця Говди І.В., 2005. – 600 с.