Forward and backward electron emission in binary cell of radioisotope current source - Kononenko, S.I.; Zhurenko, V.P.; Kalantaryan, O.V.; Semerenskiy, A.A. (Вопросы атомной науки и техники, 2015)
It was shown that ratio of forward and backward yields for Ti-Ti binary cell of the SERICS was close to other materials. Isotropic emission of alpha particles from the surface of radioisotope source led to dependency of projectile effective charge and convoy electron yield on incidence angle. The influence of convoy electrons on total electron yield can be neglected. Показано, що відношення електронних виходів у прямому і зворотному напрямках для Ti-Ti-бінарної комірки SERICS близьке до деяких інших матеріалів. Ізотропне випромінювання альфа-частинок з поверхні радіоізотопного джерела призвело до залежності ефективних зарядів і виходу конвойних електронів від кута взаємодії. Впливом конвойних електронів на загальний вихід електронів можна знехтувати. Показано, что отношение электронных выходов в прямом и обратном направлениях для Ti-Ti-бинарной ячейки SERICS близко к некоторым другим материалам. Изотропное испускание альфа-частиц с поверхности радиоизотопного источника привело к зависимостям эффективных зарядов и выхода конвойных электронов от угла взаимодействия. Влиянием конвойных электронов на общий выход электронов можно пренебречь.