Автопрезентація замість рецензії (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на навчальний посібник: Пригодій С.М., Горенко О.П. Американський романтизм. Полікритика. Навчальний посібник для студентів філологічних спеціальностей вищих навчальних закладів. Рекомендовано Міністерством освіти і науки України. — К.: Либідь, 2006. — 440 с.