Віршознавчий семінар пам’яті академіка РАН М.Л.Гаспарова - Костенко, Н.; Гаврилюк, Н. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Семінар відбувся на кафедрі теорії літератури та компаративістики Iнституту філології Київського
національного університету імені Тараса Шевченка.