Грациозность одноциклических графов - Семенюта, М.Ф. (Теорія оптимальних рішень, 2015)
С использованием конструктивных и аналитических методов решается задача существования грациозной разметки для одноциклических графов. Доказана грациозность некоторых представителей этого класса графов. Із застосуванням конструктивних та аналітичних методів розв’язується задача існування граціозної розмітки для одноциклічних графів. Доведено граціозність деяких представників цього класу графів. Constructive and analytical methods are used to solve the graceful labelling existence problem for unicyclic graphs. Gracefulness of some types of unicyclic graphs is proven