Гібридний алгоритм факторизації стрічкових несиметричних матриць - Баранов, А.Ю. (Теорія оптимальних рішень, 2015)
Запропоновано алгоритм факторизації стрічкових несиметричних матриць на комп’ютерах гібридної архітектури. Проведено апробацію алгоритму на суперкомп’ютерах СКІТ-4 та Інпарком. Предложен алгоритм факторизации ленточных несимметричных матриц на компьютерах гибридной архитектуры. Алгоритм апробирован на суперкомпьютерах СКИТ-4 и Инпарком. An algorithm for factorization of band nonsymmetric matrices using hybrid computers is considered. The results of testing of the algorithm on supercomputers Inparcom and SCIT-4 are presented.