Некоторые результаты по Фибоначчи грациозным разметкам графов - Шерман, З.А. (Теорія оптимальних рішень, 2015)
Рассмотрены методы построения Фибоначчи грациозных разметок цепного соединения циклов; одноточечного соединения циклов, а также произвольного цепного соединения циклов. Розглянуті методи побудови Фібоначчі граціозної розмітки ланцюгового з’єднання циклів; одноточкового з’єднання циклів, а також довільного ланцюгового з’єднання циклів. In this paper some methods for constructing Fibonacci graceful mark-connection chain cycles; one-point connection cycles and arbitrary chain connection cycles.