Алгоритм раскраски плоских графов - Павленко, В.Б. (Теорія оптимальних рішень, 2015)
Рассматривается подход к решению проблемы раскрашивания плоских графов составлением функции решения для каждой из областей путем отображения одной области на другую. Розглядається підхід до розв’язання проблеми розфарбовування плоских графів складанням функції рішення для кожної області шляхом відображення однієї з областей на іншу. The article discusses the approach to the problem coloring of planar graphs, which consists in making the decision function for each of the areas by mapping one area to another.