Приложения теории цепочек снабжения - Морозов, А.А. (Теорія оптимальних рішень, 2015)
Проанализированы три стратегии расширения складов за счет расширения собственной или арендованной складской сети с учетом разовых и операционных затрат, а также связанных с ними рисков. Критерии оптимальности – единовременные затраты, постоянные и переменные затраты в цепочке поставок, затраты на сохранение продукции, уровни сервиса, сбережений и рисков. Проаналізовані три стратегії розширення складів за рахунок розширення власної або орендованої складської мережі з урахуванням разових і операційних витрат, а також пов’язаних з ними ризиків. Критерії оптимальності – одноразові витрати, постійні та змінні витрати в ланцюгу постачання, витрати на зберігання продукції, рівні сервісу, заощаджень і ризиків. Three strategies to expand warehouses using enlargement of own or leased warehouse network allowing for fixed and operation costs as well as risks associated with them. The optimality criteria are one-time costs, fixed and variable costs in supply chain, storage costs, levels of services, savings and risks.