Визначення перioду докритичного росту наскрiзної трiщини високотемпературної повзучостi в двошаровiй пластинi - Андрейкiв, О.Є.; Скальський, В.Р.; Долiнська, I.Я.; Добровольська, Л.Н. (Проблемы прочности, 2014)
Запропоновано методику для визначення на основі енергетичного підходу періоду докритичного росту тріщини високотемпературної повзучості в двошаровій пластині. Використання
методики проілюстровано на прикладі поширення центральної тріщини в пластині. Предложена методика для определения на основе энергетического подхода периода
докритического роста трещины высокотемпературной ползучести в двухслойной
пластине. Применение методики проиллюстрировано на примере распространения
центральной трещины в пластине.