Результат порівняльного аналізу “доз – витрат - вигоди” для двох варіантів “раннього” демонтажу нестабільних конструкцій об’єкта "Укриття" - Деренговський, В.В.; Рудько, В.М.; Говоров, В.О. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2015)
Розглянуто результат проведення порівняльного аналізу "доз – витрат - вигоди" для двох варіантів
"раннього" демонтажу нестабільних конструкцій об'єкта "Укриття" на основі багатокритеріального аналізу та
системи експертних оцінок при виконанні робіт 2-го етапу проектування ПК-2 НБК «Розробка робочого проекту ПК-2 НБК - інфраструктура для демонтажу нестабільних конструкцій об'єкта "Укриття". Представлены результаты проведения сравнительного анализа “доз – затрат - выгод” для двух вариантов “раннего” демонтажа, выполненного на основе методики, согласованной Государственной инспекцией
ядерного регулирования Украины. We consider the construction methodology for the comparative analysis of "dose – cost – benefit" for the two
options "early" dismantling of unstable structures of the "Ukryttya" object based on multi-criteria analysis, and expert
assessments.