“Українські літературознавчі наближення” - Пелешенко, Ю. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Ukrainskie zblizenia literaturoznawcze / Pod red. I.Nabytowycza. Українські літературознавчі наближення / Під ред. І.Набитовича. – Lublin, 2006. – 227 s.