Методика оцінки залишкового ресурсу елементів сталевих ферм машинних залів АЕС - Матченко, Т.І.; Шаміс, Л.Б.; Матченко, О.Т.; Первушова, Л.Ф. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2011)
Викладено методику оцінки залишкового ресурсу елементів сталевих ферм унаслідок деформацій повзучості. Представлена методика оценки остаточного ресурса элементов стальных ферм впоследствии деформаций ползучести. Estimation procedure of the residual service life of the steel trusses afterwards creep deformations is
proposed.