Наші презентації (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Київська Русь. – 2007. – Кн. 1 (Х) (Шляхи) Stefan Simonek (Hg.). Versperrte
Tore. Ukrainische Autoren und Wien Михайлина Коцюбинська. Книга
споминів В.Петров (Домонтович). Мислення родового суспільства Тетяна Рязанцева. Бранець вічності. Аспекти поетичної творчості Олекси
Стефановича Павло Михед. Слово художнє, слово сакральне... Тетяна
Михед. Пуританська традиція і література американського ренесансу: 1830–
1860 Всесвіт. – 2007. – № 3 4; Мова – народ Кур’єр Кривбасу. – 2007. – №3 4