Заповіт Петра Івановича Прокоповича 1826 р. - Огієвська, Р. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У публікації представлений текст духовного заповіту Петра Прокоповича, який
зберігається в фондовій колекції Конотопського краєзнавчого музею імені О. Лазаревського. В публикации представлен текст духовного завещания Петра Прокоповича,
который хранится в фондовой коллекции Конотопского краеведческого музея имени А. Лазаревского. The publication presents the text of the spiritual testament of Petro Prokopovych, which
is kept in the funds collection of Konotop O.Lazarevskyi local history museum.