Невідомий факт з історії діяльності «Черниговских епархиальных известий» - Морозова, А. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У публікації вводиться до наукового обігу новий документ з фондів держархіву Чернігівської області, що стосується історії діяльності часопису наприкінці ХІХ ст. В публикации вводится в научный оборот новый документ из фондов госархива Черниговской области, касающийся истории деятельности журнала в конце ХІХ в. The publication introduces into scientific circulation the new document from the Funds of State Archives of Chernihiv Oblast on the history of the magazine activities in the end of the ХІХ century.