До питання про навчально-виховний процес та побут учнів духовної семінарії у Новгороді-Сіверському (1785-1797 рр.) - Рига, Д. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті йдеться про навчально-виховний процес та побут учнів духовної семінарії у Новгороді-Сіверському (1785-1797 рр.). Аналізуються питання реформ у галузі духовної освіти в означений період. В статье говорится об учебно-воспитательном процессе и быте учеников духовной
семинарии в Новгороде-Северском (1785-1797 гг.) Анализируются вопросы реформ в
области духовного образования в указанный период. The article deals with the educational process and student life of the seminary in Novgorod-
Seversky (1785-1797 gg.) The problems of reforms in the field of religious education at his
appointed time.