«Я не боюсь тюрми і ката» - Сапон, В. (Сiверянський лiтопис, 2016)
В обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка, на черговому
засіданні клубу «Краєзнавець», відбувся «круглий стіл» «Я не боюсь тюрми і ката»,
присвячений 180-річчю від дня народження українського письменника і громадського діяча Олександра Кониського (1836 – 1900).