Методические основы отраслевого стандарта по оптимизации вихретокового контроля парогенераторов АЭС с ВВЭР - Билей, Д.В.; Косенко, С.И.; Скалозубов, В.И.; Хадж Фараджаллах Даббах А. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2011)
Представлены предложения авторов по развитию известного метода ФГУП ОКБ «Гидропресс» оптимизации вихретокового контроля парогенераторов в части учета фактически проведенных измерений и их результатов. Представлено пропозиції авторів щодо розвитку відомого методу ФДУП ДКБ «Гідропрес»
оптимізації вихрострумового контролю парогенераторів у частині обліку фактично проведених вимірювань та їхніх результатів Authors of the article present suggestions on development of the known FGUP OKB «Gidropress»
method for optimization of vortex-current control of steam generators as regards accounting the actual measurements
and their results.