О проверке рециркуляционных систем охлаждения на соответствие проектным характеристикам - Лысцов, С.О.; Майстренко, Н.П.; Захарченко, А.А.; Хажмурадов, М.А. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2011)
Проведен выбор проверяемых параметров при периодических проверках рециркуляционных
систем охлаждения на соответствие проектным характеристикам, анализ возможности указанных
проверок и состояния реакторной установки в процессе проверки. Выработаны рекомендации по
обеспечению возможности проверок рециркуляционных систем охлаждения на достраиваемых блоках атомных электростанций. Проведено вибір параметрів, що перевіряються при періодичних перевірках рециркуляційних
систем охолодження на відповідність проектним характеристикам, аналіз можливості зазначених перевірок та стану реакторної установки в процесі перевірки. Вироблено рекомендації щодо забезпечення можливості перевірок рециркуляційних систем охолодження на блоках атомних електростанцій, що добудовуються. The choice of checked parameters is spent at periodic checks recirculating cooling systems on conformity
to project and design characteristics, the analysis of definition of possibility of the specified checks
and condition reactor’s installation thus. Recommendations about a possibility of checks of the specified
systems on completed NPP blocks are developed.