Роль системы менеджмента в обеспечении безопасности АЭС - Тихоненко, В.В.; Тихоненко, Т.В.; Лагутин, И.Г.; Ершова, Н.Н. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2011)
Изложены некоторые системные факторы аварии на ЧАЭС в 1986 г., анализ которых показывает, что можно повысить безопасность АЭС на основе внедрения интегрированных систем менеджмента. Викладено деякі системні фактори аварії на ЧАЕС у 1986 р., аналіз яких показує, що можна
покращити безпеку АЕС на основі впровадження інтегрованих систем менеджменту. The article describes some system factors of the accident on Chornobyl NPP in 1986. The analysis
shows that we can improve the safety of nuclear power plants through the implementation of integrated management
systems.