Оптимізація квадратичної функції на множині перестановок - Донець, Г.П.; Нагірна, А.М. (Теорія оптимальних рішень, 2016)
Розглянуто підхід до розв’язання комбінаторних оптимізаційних задач з квадратичною функцією цілі на комбінаторній множині перестановок, представленої у вигляді графа. Приведено числові приклади задач. Рассмотрен подход к решению оптимизационных задач с квадратической функцией цели на комбинаторном множестве перестановок, представленном в виде графа. Приведены числовые примеры задач. Approach to the solution of optimization problems with quadratic function of the purpose is considered on the combinatorial set of permutations, represented as a graph. The numerical example is given.